Gäster

Imorgon är sista dagen för våra gäster att ge oss svar om de kommer eller inte på bröllopet och tror de fattas ungefär 20 svarskort.
 
De känns så tråkigt att folk inte tar vår bröllopsinbjudan seriöst och på det att de stressar upp mig extra mycket! (Tro mig, mer stress kring bröllopet är de sista jag och Emilie behöver!) 
Vill ju börja beställa dryck, ordna med bordsplaceringen osv men nu måste jag istället jaga runt efter svaren från alla. 
Känns extra konstigt att min egen bror inte ens hört av sig efter att han fått inbjudan. 
Skulle ge den personligen när jag var förbi med inbjudan till resten av familjen  men ingen var hemma. 
Varav jag då la kortet i deras brevlåda så vet hundra procent att de kommit fram. 
Vår relation har bara blivit sämre och sämre efter att jag kom ut och han har inte varit i någon av våra lägenheter sedan jag flyttade hemifrån och ihop med Emilie.
 
De känns riktigt tråkigt och jag känner egentligen bara för att räkna bort honom. 
Jag gjorde så mycket på hans bröllop då jag var toastmaster och verkligen gjorde hela middagen. 
Jag hade planerat allt i minsta detalj och fastän jag var nervös så levererade jag! Gästerna hade kul och de blev jätte trevligt! 
Är de då så mycket begärt att bara komma till mitt bröllop och glufsa i sig lite mat och dryck och bara vara glad för min skull? 
 
Jag tycker då inte de iallafall, däremot behöver jag verkligen råd gällande detta.
Borde man fråga personerna igen eller bara räkna bort dem när man inte får svar? Känns ju inte som att man är jätte engagerad när man inte ens kan höra av sig gällande om man kommer eller inte! 
 
 
💋 // Emma